Der er ikke noget bedre end nyslebne knive!

Nyslebne knive
Lækre nyslebne knive

I kender godt det der med, at ens knive begynder at føles så sløve, at noget så simpelt som at skære en tomat over kan være en hel kamp.
Så man skal bare i gang med strygestålet – men lige meget hvor meget man stryger, så sker der bare ikke nok.

Løsningen er heldigvis ganske nem; få dem slebet!

Problemet er bare, at jeg ret ofte er en kegle til at få sat sådan noget i gang. Men så forleden faldt jeg over et opslag fra en af mine kollegaer, som lige havde fået slebet knive fra et lille nystartet firma i Middelfart.

Knive - før slibning
Det her er vist definitionen af dovne knive

Og så var det jeg tænkte… NU ER DET NU!
Så jeg skyndte mig at skrive til Knife Doctor og spurgte, om han kunne få mine “gamle” Zwilling-knive op til en standard, der var til at holde ud, og til en pris, som er til at betale for.

Jeg gav 400 kr. for 7 knive – inkl. afhentning, levering samt lån af et sæt låneknive – det er sgu da bestemt en pris, der er værd at betale.
Det tog to hverdage, og så var knivene klar til brug igen!

Jeg har forsøgt at tage et par før- og efterbilleder af det, men det er sgu ikke helt så nemt.

DET KORTE AF DET LANGE ER…
Få nu bare slebet jeres knive ordentligt og få en professionel til det. Jeg kan anbefale Knife Doctor, men der er sikkert også mange lokale dygtige.

BEMÆRK: Denne artikel er IKKE en sponsoreret artikel, men derimod mine tanker og oplevelser med det. Har selv betalt for slibningen og får intet ud af det, andet end at rose det gode arbejde som er blevet gjort 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *