Det er ikke en hemmelighed, at jeg elsker snacks. Det er så hyggeligt! Og i den ombæring har jeg flere gange forsøgt at lave den ultimative dip. Men de blev bare aldrig helt perfekte.
Men en dag på mit arbejde, da jeg står ude og ryger og snakker med vores salgschef, bliver jeg introduceret for denne fantastiske opskrift – og så har jeg selv tilpasset den efter mine smagsløg. Den er gudeskøn!
Du skal bruge:
- ½ pakke Puck Feta (den blå-hvide blokfeta)
- 1 stort fed hvidløg
- 2 spsk. cremefraiche (den fedtfattige!)
- En passende håndfuld purløg (alt efter smag)
- En passende håndfuld persille (alt efter smag)
- Salt
- Peber
Sådan gør du:
Find en skål frem og skær din feta i nogle mindre stykker.
Derefter presser du hvidløget ud i skålen. Klip så purløg og persille i nogle mindre stykker og tilsæt det sammen med cremefraiche, salt og peber.
Når det er gjort, finder du din stavblender, og så skal det bare have den helt store tur – indtil purløg og persille er mikset godt ud.
Nu ser den en anelse flydende ud, så hæld den over i en pænere skål og sæt den så i køleskabet et par timer.
Og VUPTI! Nu har du den mest lækre dip til kartofler, grøntsagssnacks eller andre snacks.